Poolse leveranciers

Bij internationaal zakendoen is uw netwerk nog belangrijker dan anders. De juiste contacten leggen in Polen is uiterst voornaam. Hoe pakt u netwerken aan in Polen? Is het mogelijk om vanuit het niets een netwerk op te bouwen? Kan een tussenpersoon daarbij helpen? Het hebben van de juiste contacten is bij internationaal zakendoen erg belangrijk. Hoe bouw je een netwerk in Polen op? Ga je zelfstandig aan de slag? Of ga je met een tussenpersoon werken?
Er bestaan verschillende manieren om een buitenlandse markt te betreden. Wie voor directe marktbewerking kiest, verkoopt zijn producten zelf. Dit kunt u rechtstreeks vanuit België, Nederland of zelfs vanuit een Poolse vestiging. Indirecte marktbewerking betekent dat u een tussenpersoon gebruikt die uw producten verkoopt.

De juiste leveranciers

De juiste leveranciers vinden in Polen is van cruciaal belang. Bij wie of waar koopt u de beste partij, het juiste materiaal of product voor de import naar België of Nederland? Is uw product een nicheproduct? Zo ja, dan is leveranciers vinden in Polen niet moeilijk. U zult uw zakelijke partner snel vinden. Bij andere producten zoals bulkpartijen of veelvoorkomende materialen kunt u in zee gaan met de leverancier, producent of grossier die u de beste prijs, voorwaarden en leveringszekerheid biedt. Mesoworks treedt hier op als tussenpersoon.

Mesoworks inzetten

Er bestaan verschillende manieren om een leverancier, producent, grossier of fabrikant in Polen te vinden. Zo helpen de handelsmedewerkers op de Nederlandse of Belgische ambassades in het buitenland u op weg om mogelijke leveranciers te vinden waar u uw product, materiaal of partij kunt aankopen. Andersom kunt u natuurlijk ook beroep doen op de buitenlandse ambassades in Nederland of België. Ook op internationale vakbeurzen komt u in contact met potentiële leveranciers in Polen. U kunt ook Mesoworks gebruiken. Onze adviseurs koppelen uw bedrijf snel aan de juiste, buitenlandse zakenpartner. Normaal gaat in het opbouwen van een dergelijke zakelijke relatie heel wat tijd zitten. Wij kunnen dit proces voor u versnellen!

Controle

U hebt een geschikte leverancier, fabrikant of groothandel gevonden voor uw import. Nu is het zaak dit bedrijf door te lichten. Wat is de reputatie van dit bedrijf? Bevindt dit bedrijf zich op een logistiek interessante locatie? Dient u bijkomend transport te regelen. Mesoworks beschikt over een uitgebreid en betrouwbaar netwerk in Polen. Wij voeren deze doorlichting voor u uit.

Zowel bij import als bij export legt u alle gemaakte afspraken schriftelijk vast. Mesoworks en ook de meeste brancheorganisaties hebben hier modelcontracten voor. Met een distributeur kiest u voor een distributieovereenkomst. Met een handelsagent sluit u een agentuurovereenkomst. Doet u rechtstreeks zaken met een eindklant dan sluit u een internationaal verkoopcontract af.

NEEM VANDAAG NOG VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP
Contact
en_USEnglish
pl_PLPolish en_USEnglish