Wat is outsourcing

Outsourcing is een synoniem voor werken met een onderaannemer. Bij Mesoworks kunt u bepaalde taken die u zelf niet kunt uitvoeren op de site van uw bedrijf laten uitvoeren in het buitenland. Mogelijk denkt u hierbij meteen aan verre landen en exotische werelddelen, maar bij ons houden we het liever dicht bij huis. Mesoworks werkt met zakelijke partners die bekend zijn met de Europese normen die eveneens gelden in België en Nederland.

De beste omstandigheden

U ontwikkelt uw producten voor een welbepaalde doelgroep en weet maar al te goed wat deze klanten van u verwachten. Dankzij outsourcing kunt u zich nog beter richten op uw nichepubliek. Dit is immers uw core business. Wij voeren uw perfect uitgewerkte ontwerpen tot in de puntjes uit. Bovendien hoeft u niet langer gespecialiseerd personeel in dienst te hebben en/of tijdelijk personeel aan te nemen. De productie van uw producten gebeurt op maat van de vraag naar uw producten. Dit maakt dat u niet langer voor een dilemma staat wanneer u dan weer mensen dient aan te nemen en nadien personeelsleden dient te ontslaan of omgekeerd.

Besparing

Wie zelf instaat voor de fabricage van de eigen producten dient daarvoor werknemers in dienst te nemen. Dit betekent extra werk op de werkvloer. Nieuwe werknemers moet u opleiden alvorens zij renderen. Bovendien loopt u kans dat een goed opgeleide arbeider na verloop van tijd opgepikt wordt door een concullega. Hoe meer eigen personeel u hebt, hoe meer u dient te investeren in administratieve taken zoals HR.

Geen eigen productie-eenheid

Bij outsourcing dient u geen dure machines of lopende band aan te schaffen. Dit bespaart u heel wat investeringskosten. Verder hoeft u zelf niet te beschikken over een productiehal of fabriek. Bijkomend hoeft u zelf niet in te staan voor het onderhoud van dit machinepark.

Outsourcing garandeert producten van betere kwaliteit

Vaak ondervinden bedrijven wat schroom om hun productie te realiseren via outsourcing. Mesoworks garandeert u dat u zich op dat vlak geen zorgen hoeft te maken. Wij bieden productie in onderaanneming waarbij goede communicatie op de eerste plaats komt. Dit komt de kwaliteit van het eindproduct ten goede. Onze communicatielijnen zijn kort. Hierdoor zit er weinig ruis op en kunt u er zeker van zijn dat uw richtlijnen voor de productie van uw goederen en materialen 100% correct doorgegeven worden. Zodoende verbetert de kwaliteit door middel van outsourcing.

Optimale prijs/kwaliteitverhouding

Bij onderaanneming door Mesoworks kunt u rekenen op een optimale inzetbaarheid van gekwalificeerd personeel en flexibele productiemogelijkheden die aangepast zijn aan uw gewenste afname. Dit neemt u niet alleen de zorgen voor de logistieke omkadering uit handen, maar zorgt er ook voor dat uw productiekosten lager liggen dan wanneer u de productie in eigen beheer zou laten.

NEEM VANDAAG NOG VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP
Contact
en_USEnglish
pl_PLPolish en_USEnglish