PLAATS VANDAAG NOG UW PROJECT BIJ MESOWORKS
Contact
Hoofd-onderaanneming

Onderaanneming

Bent u op zoek naar een onderaannemer, maar ondervindt u moeilijkheden om de juiste arbeiders voor de juiste job te vinden? Hebt u mogelijk angst voor het kostenplaatje? Dan heeft mesoworks.com voor u de juiste oplossing.

Naar Onderaanneming
Outsourcing

Outsourcing

Outsourcing is een synoniem voor werken met een onderaannemer. Bij Mesoworks kunt u bepaalde taken die u zelf niet kunt uitvoeren op de site van uw bedrijf laten uitvoeren in het buitenland.

Naar Outsourcing
Leveranciers uit Polen

Beheer

Wilt u meer weten aangaande regelgeving, zoals Limosa aangiftes, check in at work of wellicht documenten vertalen die u van de Poolse onderaannemer hebt ontvangen? Bij Mesoworks bent u hiervoor aan het juiste adres.

Naa contact
Hoofd-onderaanneming-in-de-metaalsector-1

Metaalwerken

Mesoworks biedt u metaalwerken in onderaanneming door Poolse partners en zelfstandigen. U kunt per direct de voorwaarden hiervoor bespreken door contact met ons op te nemen.

Read more
Hoofd-onderaanneming-in-de-productie-1

Productie

Bij outsourcen wordt de productie van goederen en eindproducten geheel of gedeeltelijk uitgevoerd door een onderaannemer. Dit is onderaanneming in de productie.

Read more
NEEM VANDAAG NOG CONTACT MET ONS OP OM DE MOGELIJKHEDEN TE BESPREKEN
Contact

Bouwwerken in de kijker

Installatietechniek

Wilt u HVAC werken laten uitvoeren door een Poolse installatiemonteur in België? Of hebt u net een nieuwbouwwoning aangeschaft? Bij Mesoworks bent u aan het juiste adres.

Read more

Afwerking

Gaat u bouwen verbouwen in België? Dan is de kans groot dat u op één of andere fase van de werken beroep moet doen op Gyprocspecialisten. Mesoworks kan u uitstekend van dienst zijn.

Read more

Grondwerken

Grondwerken vormen de basis van ieder bouwproject. U besteedt hier best de nodige tijd aan. Laat u ondersteunen door Mesoworks.

Read more

Schilderwerken

Mesoworks werkt via onderaanneming met Poolse arbeiders. Zo beschikken wij over diverse teams van ervaren fijnschilders speciaal voor binnen- en buitenwerken.

Read more

ERVAREN ELEKTRICIENS IN ONDERAANNEMING

Onze Poolse elektriciens in België voeren voor u alle elektriciteitswerken uit. Electroworks biedt deze diensten aan in een B2B-model. Zo kunnen onze Poolse elektriciens grote projecten aan zoals ziekenhuizen of openbare gebouwen.

Door naar Electroworks

Over Meso

Volledig in orde

Wij als Mesoworks besteden nodige tijd, energie en kapitaal om in orde te zijn met de geldende wetgeving in België en Nederland, zodat u hiervan de vruchten kunt plukken.

Expertise

Door onze jarenlange ervaring weten wij hoe wij naar de klant moeten luisteren, zodat er in 99% van de gevallen de juiste personen op de werf aanwezig zijn.

De juiste oplossing

Door naar onze klanten te luisteren hebben wij onze dienstverlening zodanig uitgebreid, dat u bij ons altijd een aansluitende HR oplossing voor uw organisatie kunt vinden.

Taalvaardigheden

Standard voertaal is bij ons Nederlands, waardoor wij altijd uw wensen correct over weten te brengen en de misverstanden zoveel mogelijk weten te voorkomen.

Bereik Mesoworks