Onderaanneming in de logistiek

We spreken van onderaanneming wanneer een producent de fysieke arbeid die nodig is om een opdracht tot een goed einde te brengen uitbesteedt aan een externe producent. Een ander woord voor onderaanneming is outsourcing. Outsourcing in de logistiek kan geheel of gedeeltelijk gebeuren. De onderaannemer die instaat voor de outsourcing voert het werk uit dat de opdrachtgever uitbesteedt. Zodoende is er geen directe band tussen de opdrachtgever en de arbeiders die de geoutsourcete taken uitvoeren. U hebt in dit geval als opdrachtgever geen werkgever-werknemerrelatie met de uitvoerders van de taken in onderaanneming. Wel kunt u ervan op aan dat u kiest voor de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Kwaliteit

Mesoworks werkt met, al dan niet tijdelijke, Poolse arbeiders die instaan voor outsourcing in de logistiek. Wij staan voor kwaliteit in combinatie met de beste prijs. Voor u met ons in zee gaat, gaan wij een verkennend gesprek met u aan. Zo zijn wij op de hoogte van uw wensen en noden. Deze werkwijze garandeert dat u het juiste personeel op de juiste plaats krijgt. Zowel Nederlandse als Belgische bedrijven kunnen beroep doen op de outsourcing service van Mesoworks. Wilt u meer weten over onze outsourcing van Poolse productiearbeiders? Vraag dan zeker meer informatie!

Attitude

Poolse arbeiders staan bekend omwille van hun uitstekende arbeidsethos in combinatie met de juiste mentaliteit voor uw productie. U kunt altijd rekenen op deze harde werkers die bovendien bijna nooit afwezig zijn wegens ziekte. Omdat hun werk aan de Europese normen voldoet, passen zij naadloos in uw productieproces. Taalproblemen zijn er niet want naast Pools spreken zij ook Duits of Engels.

Legale outsourcing

Mesoworks werkt enkel met legale outsourcing in de logistiek. Wij zijn bekend met de wet- en regelgeving betreffende outsourcing en spreken uw taal. Als u wilt werken met een buitenlandse onderaannemer, dan dienen de nodige formaliteiten in orde te zijn. De voornaamste zijn:

  • Detacheringsbewijs A1
  • Limosa aangifte
  • Verblijfsdocumenten

Diversiteit

Poolse arbeiders vormen een waardevolle aanvulling binnen uw bedrijf. Zij kunnen ingezet worden in de volgende functies:

  • Heftruckchauffeurs
  • Orderpickers

Meer informatie

Van zodra wij weten wie u nodig heeft in welke functie, matchen wij deze vacatures met de beste Poolse techniekers uit ons bestand. Wij nemen graag contact met u op voor een verkennend gesprek. Zo komt u meer te weten over onze werkwijze en de procedure die voorafgaat aan outsourcing in de logistiek. Meer weten? Bel of mail ons, of dien direct een aanvraag in via onderstaand onderstaand contactformulier.

NEEM VANDAAG NOG VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP
Contact