Metaalwerken in onderaanneming

We spreken van metaalwerken in onderaanneming wanneer de aannemer, hetzij geheel, hetzij gedeeltelijk, deze activiteit niet zelf uitvoert, maar overlaat aan een externe deskundige onderaannemer. Deze werknemers van deze zakelijke partij staan niet op de loonlijst van de hoofdaannemer. Vooraf wordt voor deze vorm van outsourcing een prijs afgesproken. Mesoworks realiseert onderaannemingswerken met Poolse arbeiders aan. U kunt per direct de voorwaarden hiervoor bespreken door contact met ons op te nemen.

Skills en vaardigheden

Personeel met een goede opleiding garandeert het halve werk. Poolse techniekers die ervaring hebben met metaalwerken in onderaanneming beschikken over de nodige kwalificaties om in Nederland en België te werken. Dit zijn echte vakmensen in hart en nieren. Bovendien zijn onze arbeiders flexibel inzetbaar en blijft de kwaliteit van hun werk constant gewaarborgd. Zo kunt u Poolse onderaannemers inzetten op piekmomenten, zodat uw productieproces onverminderd kan doorgaan.

Professionele attitude

Op professioneel gebied zijn Poolse arbeiders erg betrouwbaar. Zij zijn fier op hun beroep en doen er dan ook alles aan om elke dag op post te zijn! Ziekteverzuim is bijna ongehoord onder Poolse techniekers. Hard werken doen ze dan weer met veel plezier. Hun vakkennis is gegarandeerd op peil. Bovendien spreken onze gedetacheerde arbeiders niet alleen Pools maar ook Engels of Duits. De communicatie verloopt altijd vlot. Dankzij deze trouwen verlopen metaalwerken in onderaanneming altijd vlekkeloos. Dit komt uw productieproces enkel ten goede!

Legaal kader

Bij Mesoworks zorgen wij ervoor dat het legaal en juridisch kader altijd in orde is. Wij passen de wet- en regelgeving betreffende metaalwerken in onderaanneming strikt toe en zorgen ervoor dat deze regels ook begrijpbaar zijn voor u. Metaalwerken in onderaanneming zijn enkel mogelijk mits het voldoen aan de volgende formaliteiten:

  • Detacheringsbewijs A1
  • Limosa aangifte
  • Verblijfsdocumenten

Een veelheid aan disciplines

Poolse technici leveren met zekerheid meerwaarde op voor uw bedrijf. Voor metaalwerken in onderaanneming kiezen wij enkel voor een onderaannemer die u het volgende kan bieden:

  • Plaat- en constructiewerk
  • Draai- en freeswerk
  • Kunststof spuitgieten
  • Aluminium extrusie
  • Engineering

Hebt u interesse in onderaanneming met Poolse arbeiders

Van het moment dat wij op de hoogte zijn van uw noden, contacteren wij onze Poolse technici die het best geschikt zijn voor uw klus of opdracht. Voor het zover is, gaan wij graag met u een verkennend gesprek aan. Zo weten wij wie u nodig heeft voor metaalwerken in onderaanneming. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch, per mail of door middel van ons contactformulier.

NEEM VANDAAG NOG VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP
Contact